Besparelse på 55 % på forsikringer

coins-948603_1920En ejerforening i Nykøbing Sj. havde sine forsikringer i forsikringsselskab A og betalte 24.167 kr. i årlig præmie og havde en selvrisiko på 3.700 kr. Ejerforeningen bad E/F Rådgivning om at undersøge, om dette var den optimale forsikring for foreningen.

E/F Rådgivning indhentede nogle tilbud og det bedste og billigste var fra forsikringsselskab B, der tilbød en forsikring til en årlig præmie på 10.867 kr. og med en selvrisiko på 2.500 kr.

Dette giver en årlig besparelse på 13.300 kr. svarende til 55 % og ejerforeningen kan nu over de næste 10 år bruge 133.000 kr. på vedligehold af ejendommen, frem for til forsikringsselskab A.

Mange ejendomsadministratorer har deres faste samarbejde med ét forsikringsselskab og har her mulighed for, at tilbyde ejerforeningerne en rabat mod at ejendomsadministrator får en provision. I enkelte tilfælde kan dette være den bedste forsikring, men i rigtig mange tilfælde kan E/F Rådgivning finde et langt bedre forsikringstilbud til ejerforeningerne og kan E/F Rådgivning ikke tilbyde en bedre og billigere forsikring, så beregnes der ikke noget honorar. Dermed er det risikofrit for ejerforeningerne, at få E/F Rådgivning til at vurdere ejerforeningens forsikringer. E/F Rådgivning er uafhængig og har ikke provisionsordninger med forsikringsselskaberne. E/F Rådgivning skal alene varetage ejerforeningernes optimale interesser.

 

gold-1013593_1920