Aftenens program:

Aftenens program:

Aftenens program er primært til bestyrelsesmedlemmer i foreninger. Udstillerhallen åbner kl. 17.00. Her kan du tale med eksperter, der alle har løsninger til boligforeninger.

Der vil kl. 18.00 være mad, vin, plads til netværk og korte indlæg.

Kl. 20.30 vil der være kaffe i udstillerhallen og mulighed for en sidste snak med eksperterne.

Tilmeld dig til aftenens program her.

I løbet af aftenen vil vi tale om en række temaer, der er aktuelle i boligforeningerne. Indlæggene er korte og giver forhåbentligt anledning til en god debat. Du kan også tage en snak med eksperterne efterfølgende, hvis du undervejs har hørt noget interessant.

Følgende emner er på dagsordenen:

Den optimale varmecentral - Optimal drift og renovering af varmecentraler med fokus på, hvordan boligforeningerne kan opnå store besparelser.

Nyt om adgangskontrol - Hvad skal du som boligforening være opmærksom på, når man vælger dørtelefoni og adgangskontrol og kan man få varerne helt ind til beboernes døre?

Hurtigt stop af vandskader - Nye systemer sikrer, at skader efter rørbrud begrænses.

Spar penge på brugsvand og undgå Legionella - Hvordan kan boligforeningerne optimere varme- og vandforbruget og samtidigt spare ca. 25 % uden at risikere Legionella?

Bæredygtige vaskerier - Hvordan kan et vaskeri invitere til socialt samvær og drives ud fra en bæredygtig målsætning om lavere energi, vand og sæbeforbrug?

Nyt om solceller og lagring af energi - Mange ejendomme skal i de kommende år energirenoveres, og her kan solceller med eller uden batteri være en af mulighederne for at komme i mål. Men hvor stor en besparelse er realistisk, og hvilke faldgruber kan der være undervejs?

Valg af samarbejdspartnere - Hvilke samarbejdspartnere skal man vælge, når der skal renoveres, genhuses eller hvis kloakken driller.

Foreningernes økonomi, finansiering, energilån - Tilstandsvurderinger, vedligeholdelsesplaner, energimærknings-rapporter i relation til foreningers driftsøkonomi og finansiering (energilån og tilskudsmuligheder) - Hvordan sikrer foreningerne den optimale finansiering af nyt tag, nye vinduer og døre, ny varmecentral, solceller mv.?